На Донбасі Об'єднані сили знищили трьох окупантів

19 березня противник на Донбасі сім разів порушив режим припинення вогню, при цьому шість разів застосував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

Втрат серед особового складу підрозділів Об'єднаних сил немає. На всі обстріли противника Об'єднані сили дали відповідь, знищивши при цьому трьох та поранивши ще трьох окупантів.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог обстріляв з великокаліберних кулеметів Мар'їнку.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" російські війська здійснили шість обстрілів: двічі – з мінометів калібру 120 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу Новоолександрівки; двічі – з мінометів 120-го та 82-го калібрів – у районі Кримського; з мінометів калібру 82 мм та протитанкових гранатометів – у районі Новолуганського; з мінометів 120-го калібру, протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – поблизу Новотошківського.

Також вогнем у відповідь з протитанкового ракетного комплексу знищено одну одиницю військової автотехніки противника.

Від початку поточної доби противник обстріляв опорний пункт у районі Лебединського. Внаслідок обстрілу один військовий отримав поранення.