Чек у мільйон гривень на день народження

На що мешканка Черкащини витрачає виграний мільйон гривень?

Життя керівника освітньої галузі Шполянської громади з Черкащини змінилося два роки тому. Ірина Каландирець виграла кругленьку суму в державній лотереї “Лото-Забава” у тиражі від 2 липня 2017 року.

 “Кожна людина має мрію. І очевидно мріє вона до тих пір, поки ця фантазія, уявна не здійснилася. Віра в те, що це щастя колись прийде в твоє життя мене ніколи не полишало. Такий був шлях до цього виграшу”, - пригадує Ірина Каландирець.

Про такий подарунок на день народження пані Ірина навіть не мріяла. Хоча свою вдачу в лотереї “Лото-Забава” випробовувала з 1999 року — щасливих лотерейних білетів траплялося чимало. Але завжди мріяла про суму з шістьма нулями. А ще в цій історії не обійшлося без містики. Щасливий білет пані Ірина купила на Полтавщині, після екскурсії до садиби Гоголя.

 “Родина Гоголя, ще проживаючи в ті часи, облаштувала ставок і біля нього збудували з каменю грот. На якому є місце у вигляді сидіння. Є таке повір’я, що той хто сяде на це місце — у нього обов’язково здійсниться бажання.  Я, звичайно,  туди почимчикувала. І ось коли я сіла, то в той момент я знаючи, що вже мала квиток — загадала про те, що треба виграти мільйон”, розповідає Ірина.

Після участі у програмі на родину Каландирець очікував сертифікат на “Два дні життя мільйонера”  від “КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ “М.С.Л.”. А вже далі — один за одним почали виконуватися інші бажання — екскурсії музеями столиці, професійна фотосесія та вечеря з улюбленими ведучими програми “Лото-Забава”.  “Якщо на початку були відчуття сну, відчуття того, що це відбувається не зі мною. То вже те, що довелося пережити за цей день — це вже стають спогади. Але це спогади приємні”, - каже мільйонерка.

Минуло майже два роки з моменту виграшу мільйону у в державній лотереї “Лото-Забава”. Життя Ірини повноцінно змінилося.   При тому, не  розцінювала цей виграш, як особистий. Вона вирішила допомогти батьками - придбала їм пральну машину, замінила котел, оновила сантехніку. Крім того, оплатила навчання своєму племіннику. А ті кошти, що залишилися, Ірина планує вкласти в покупку квартири для сина.

Навіть попри те, що пані Ірина вже стала мільйонером, зупинятися на цьому не збирається та продовжує грати в улюблену лотерею «Лото-Забава», щоб виграти джекпот у три мільйони гривень і знову відвідати Київ за програмою “Два дні з життя мільйонера”, цього разу - зі своєю мамою.