У мери грузинського Зугдіді висунули дружину Саакашвілі

Грузинська опозиція висунула в мери Зугдіді колишню першу леді Сандру Рулофс, дружину екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі.

Про це пише "Грузия Онлайн".

Сандра Рулофс пообіцяла в разі перемоги переїхати жити до Зугдіді та перетворити місто на "острівець порядності в Грузії", йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Зугдіді - шосте за величиною місто Грузії, позачергові вибори голови мініципалітету міста відбудуться в травні 2019 року.  Член "Грузинської мрії" Лаша Гогія, що обіймав посаду, покинув її у вересні 2018 року, пізніше він був затриманий за звинуваченням в одержанні хабара.

Опозиційний лідер Григол Вашадзе, озвучуючи рішення руху "Сила в єдності", назвав майбутні проміжні вибори генеральною репетицією парламентських виборів 2020 року.

Повідомляється, що під час парламентських виборів 2016 року дружина Саакашвілі балотувалася як мажоритарний кандидат. В першому турі їй не вдалося набрати більш як 50% голосів. Від участі в другому турі виборів колишня перша леді Грузії відмовилася, пославшись на фальсифікацію голосування.