Український дизайнер представив дитячу колекцію одягу

Відомий дизайнер Андре Тан відкрив дитячий тиждень моди JFW яскравою і стильною колекцією весна/літо 2019 для маленьких модників

Дизайнер вивів на подіум не лише юних моделей, але й зоряних батьків. Відкрила показ співачка Гайтана зі своєю маленькою донькою - Ніколь. На подіум вийшли й показали family look Наталя Холоденко з сином Ілларіоном, Артем Гагарін з сином Мітею, Андрій Джеджула з Даніелем, Валентина Хамайко з сином Михайлом і дочкою Мирославою. 

Саме донька Софія надихнула провідного дизайнера країни на створення другої дитячої колекції. 
"З появою дочки я кардинально переглянув свої погляди на дитячий одяг. Маленькі дівчатка прагнуть бути такими ж модницями, як і їх мами, тому наші речі в хорошому сенсі "дорослі". Особливу увагу ми приділяємо вибору тканини й максимально повторюємо елементи дорослих колекцій", - прокоментував Андре Тан.

Дитяча колекція весна/літо 2019 яскрава й комфортна. Дизайнер сміливо пропонує поєднувати куртку-косуху з рожевою спідницею-пачкою і кросовками oversize. Леопардовий світшот з легінсами з еко-шкіри, а на перший погляд строгий костюм у смужку - з декоративним пір'ям і брошкою в формі зірок. Що стосується хлопчиків, то Андре Тан пропанує стиль юного денді: сорочки-поло в чорно-білу смужку та блакитні й сірі брюки-чинос.