Барбра Стрейзанд вірить жертвам Майкла Джексона, але винними у ґвалтуванні хлопчиків вважає батьків

Американська співачка заявила, не виправдовує дії поп-співака, але задається запитанням, чому батьки хлопчиків дозволили їм ночувати в одній спальні з дорослим чоловіком

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на METRO.

Відома американська співачка Барбра Стрейзанд прокоментувала обвинувачення Майкла Джексона у педофілії, про які йдеться у документальному фільмі "Залишаючи Неверленд".

Як наголосила зірка, вона вірить героями стрічки Джеймсу Сейфчаку та Вейду Робсону, які розповіли, що в дитинстві піддавалися сексуальному насильству з боку співака. Це відбувалося, коли вони разом зі своїми сім'ями гостювали на знаменитому ранчо Джексона "Неверленд".

Стрейзанд зазначила, що в жодному разі не виправдовує дії Джексона, але задається запитанням, чому батьки цих хлопчиків дозволили їм ночувати в одній спальні з дорослим чоловіком. 

"У мене суперечливі почуття. Мені шкода дітей. Мені шкода його. Напевно, я звинувачую батьків, які дозволили своїм дітям спати з ним", - наголосила Стрейзанд.

Також вона зауважила, що діти були схвильовані, але це їх не зламало.

"Його сексуальні потреби були родом з дитинства або вже закладені в його ДНК. Ви говорите, що він "чіплявся" до дітей, але ці діти, як ви чули з фільму, були раді бути поруч з ним. Зараз вони обидва одружені і у них є діти. Отже, те, що трапилося, не знищило їх", - додала співачка.