Marvel виставить на аукціон усі речі супергероїв

Студія Marvel планує розпродати костюми, реквізит і декорації з супергеройських серіалів Netflix "Шибайголова", "Люк Кейдж" і "Залізний кулак", які були закриті

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Digital Spy.

Marvel Television у співпраці з Prop Store у серпні 2019 року проведуть аукціон, лотами якого стануть костюми, реквізит та декорації супергеройських серіалів Netflix "Шибайголова", "Люк Кейдж" і "Залізний кулак", які були закриті.

На продаж будуть виставлені понад 750 лотів. Дводенний аукціон відбудеться в серпні в Лос-Анджелесі. У торгах можна буде брати участь в режимі реального часу по телефону або через інтернет. На офіційному сайті працює таймер з відліком часу до його початку.

"Реквізит і костюми, створені для цих серій, є живим втіленням коміксів, які ми відтворили в реальності. Ми раді співпрацювати з Prop Store, щоб дати фанатам унікальну можливість мати справжні знакові сувеніри, які використовувалися для створення їхніх улюблених шоу Marvel", - зазначив віце-президент Marvel Майк Пасчіулло.

Серед лотів - тростина, окуляри і костюм Метта Мердока, катана Коллін Вінг, маска Залізного Кулака та інший реквізит.

"Шибайголова", "Люк Кейдж" і "Залізний кулак" виходили на Netflix. Після декількох сезонів компанія заявила про їхнє закриття. Найбільш вдалим шоу став серіал "Шибайголова", "Залізний кулак" мав вкрай низькі оцінки як критиків, так і глядачів.