"Я задоволений своєю командою на 80%", - Андрій Шевченко про матч з Португалією

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився емоціями від матчу з Португалією

Його слова наводить спільний сайт телеканалів Футбол 1/Футбол 2.

"Ми не дали забити чемпіонам Європи у себе вдома - я вважаю це відмінний результат. Португалія дуже добре перебудовувалася, дуже добре пресингувала. Я задоволений своєю командою на 80%. Дуже важлива була командна гра. Сьогодні вся команда відпрацювала більше, ніж на 100%. Я дуже задоволений усіма футболістами. Ті гравці, які вийшли на заміну, відіграли дуже добре", - зазначив він.

Також Шевченко зупинився на досягненнях окремих спортсменів під час учорашньої гри.

"Миколенко і Матвієнко відіграли ідеально. Хлопці впоралися повністю з завданням. Ми подивилися дуже багато ігор Португалії і вибрали найкращих гравців, які були готові. Миколенко? Він впорався із завданням, яке перед ним поставили. В "Динамо" він показує дуже хороший футбол", - наголосив головний тренер національної збірної.

Читайте також: Португалія - Україна: все про стартовий матч команди Шевченка у відборі Євро-2020

Окрім того, він поділився подальшими планами своєї команди.

"Відштовхуючись від сьогоднішньої гри, команда розпочала підготовку до наступного поєдинку - Люксембургу. Дуже важливо відновитися і добре підготуватися. У нас буде тренування і виліт. Відразу кажу, що заміни з Люксембургом будуть", - заявив Шевченко.

"Я хочу подякувати всьому стадіон, тому що атмосфера, яку створили фанати, була чудова. Я хочу подякувати нашим уболівальникам за цю підтримку", - додав він.