Під Києвом Honda збила водія та влетіла у ВАЗ, який зупинився через відірване колесо

Під Києвом на Бориспільській трасі, поблизу зупинки громадського транспорту "Проліски" сталася ДТП, в якій постраждало четверо осіб

Про це повідомляють Вартові.Еспресо.

Під Києвом на Бориспільській трасі, поблизу зупинки громадського транспорту "Проліски" сталася ДТП, в якій постраждало четверо осіб.

Як вдалося дізнатися Вартовим Еспресо, автомобілі рухалися в напрямку столиці. Як розповів Вартовим Еспресо водій автомобіля ВАЗ-2104, він їхав з дружиною та матір'ю з села у Київ. Щойно він проїхав зупинку громадського транспорту "Проліски", як у "Жигуля" відлетіла напіввісь разом з колесом. Керманич зупинився у другій смузі і пішов за колесом з напіввіссю, і саме в цей момент його зніс автомобіль Honda Accord, який після того врізався у аварійну машину ВАЗ.

В результаті ДТП забої та подряпини отримав керманич "четвірки", який стояв на дорозі, а також травми різного ступеня важкості отримали жінка водія та його мати, які в момент зіткнення перебували у "класиці". Також травми голови отримав водій Honda, який не скористався пасом безпеки і головою врізався у лобове скло.

Медики швидкої забрали до лікарні двох жінок з ВАЗу, а водіям двох авто надали допомогу на місці. Сам же керманич Honda розповів Вартовим Еспресо, що він рухався у другій смузі на круїз-контролі з дозволеною швидкістю близько 90 км/год. Як раптом авто перед ним різко пішло в бік і він побачив автомобіль ВАЗ без знаку аварійної зупинки. Про невисоку швидкість його авто свідчить і те, що подушки безпеки не спрацювали, а як відомо вони спрацьовують при миттєвому перепаді швидкості як мінімум на 30 км/год.

На місці автопригоди працює слідчо-оперативна група, яка й повинна встановити всі обставини ДТП і ступінь вини кожного з учасників автопригоди.