Внаслідок обвалу на шахті загинув гірник з Червонограда

На глибині близько 500 метрів внаслідок обвалу породи загинув 41-річний шахтар з великим стажем та батько двох дітей

Ярослав Лунич, гірник очисного забою шахти "Надія" у селі Сілець Сокальського району Львівської області вийшов на роботу в нічну зміну. Він спустився на глибину 500 метрів, де на нього обвалилася порода. Чоловік загинув на місці, передає Еспресо.TV з посиланням на 24 канал.

Причини обвалу наразі невідомі. Національна поліція розслідує деталі.

Депутат міськради Львова Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Facebook розповів, що обвал трапився близько 3-ої години ночі. Рятувальники зараз намагаються витягнути тіло загиблого гірника з-під завалу.

Загиблий мешкав у Червонограді та мав двоє дітей - 23-річного сина, який працює на тій же шахті, що й батько, та 20-річну доньку.

"Ярослав - досвідчений гірник, 10 років видобував вугілля. Диспетчер отримав повідомлення про обвал о 2:58 вночі. Ніхто не міг припустити, що таке трапиться, адже шахтарі мають усі необхідні засоби захисту. За вісім років на шахті "Надія" - це перший такий нещасний випадок. Спеціальна комісія вивчить ситуацію та дасть точнішу оцінку про причини трагедії", - так пояснили ситуацію  диспетчери шахти "Надія".