“Гарний день для Америки”: Трамп прокоментував кінець розслідування Мюллера

Президент США Дональд Трамп вважає завершення "російського" розслідування спеціального прокурора Роберта Мюллера "гарним днем" для Сполучених Штатів

Про це він написав у ніч проти понеділка у Twitter.

"Незалежно від ваших ідеологій або ваших прихильностей, це гарний день для Америки. За словами Роберта Мюллера, жоден американець не був у змові щодо співпраці з Росією в її спробах втручатися у вибори 2016 року, і це добре", - написав Трамп, пославшись на телеканал Fox news.

В іншому дописі глава Білого дому нагадав про висновки слідства стосовно того, що президентська кампанія Трампа не координувала зусилля з російським урядом "попри багаторазові пропозиції від осіб, пов'язаних з Росією, допомогти кампанії".

Нагадаємо, в результаті дворічного розслідування спецпрокурор США Роберт Мюллер не знайшов доказів змови між Дональдом Трампом і Росією.

Генпрокурор США Вільям Барр передав конгресу звіт про доповідь спецпрокурора Роберта Мюллера, в якому йдеться про те, що прокурор не знайшов доказів того, що Дональд Трамп або люди, пов'язані з його передвиборчою кампанією, "координували з Росією зусилля з впливу на президентські вибори 2016 року".