Гравець "Динамо" пояснив, чому не розмовляє з Хацкевичем

Захисник "Динамо" Тамаш Кадар розповів, що не спілкується з головним тренером команди Олександром Хацкевичем через незнання мови

Про це повідомляє XSPORT.

"Велику частину часу спілкуюся англійською. На жаль, не знаю ні російської, ні української, лише пару слів, але цього недостатньо для спілкування. З легіонерами розмовляю англійською, з українцями - жестами, мало хто з них знає англійську. З Хацкевичем не розмовляю, бо він також не знає англійської. Розуміємо один одного мовою тіла. Коли тільки прийшов у клуб, то дуже мала частина футболістів знала англійську, зараз же - половина команди", - сказав Кадар. 

Захисник "Динамо" також згадав цікаву історію з польським одноклубником Томашем Кендзьорою. 

"Коли ми грали в "Леху", то він практично не знав англійської, а зараз він говорить дуже красивою мовою. Можу сказати, що всі іноземці, крім бразильців, дружать, проводять разом вільний час. Але для спілкування з Хацкевичем необхідний перекладач. Намагався вчити і польську, і українську, і російську, але для мене це дуже складно. Безумовно, проблема в мені. Я повинен вчити українську, але я з тих людей, яким дуже важко даються мови", - сказав Кадар.