Органайзер української команди зібрав на Kickstarter у 5 разів більше, ніж просили розробники. Чим він особливий

Стартап Stealtho з Дніпра вивів на Kickstarter оригінальний органайзер для робочого столу. Команда зібрала $105 тис., хоча їм спочатку було потрібно лише $20 тис.

Український стартап Stealtho з Дніпра вивів на платформу для збору коштів Kickstarter багатофункціональний органайзер.

Спочатку команда розраховувала зібрати $20 тис. для початку виробництва органайзера-трансформера, але користувачам настільки сподобалася ідея, що у межах кампанії зі зробу коштів вже вдалося зібрати $105 тис.

Особливістю органайзеру Stealtho у команді називають його здатність вирішувати відразу кілька побутових офісних завдань за допомогою одного пристрою.

Органайзер вміщує 12 найпоширеніших предметів та аксесуарів для робочого столу. Зокрема, до набору входять: стакан для ручок та олівців; бездротова зарядка для телефону, яку можна використовувати як підставку для мобільних гаджетів; дошка для нотаток; підставка для стікерів та канцелярських приладів; планшет для кріплення документів; підставка для навушників; невелика платформа під чашку або під горщик з рослинами; візитниця.

Також USB-хаб органайзера вміщує два входи USB-С, порт HDMI та порт під карту пам'яті Micro-SD.

Повідомляється, що всі моделі для ранніх клієнтів за ціною $69 вже розпродані. Зараз можна попередньо замовити органайзер за ціною $79, $89 і $99 на Kickstarter.