У Києві хулігани розбили гітару 14-річному музиканту. Нову хлопцеві подарували Положинський, Пономарьов, Галич та інші зірки

Українські музиканти та небайдужі вирішили зібрати гроші на нову гітару та подарувати її підлітку

Про це у Facebook повідомила мати юного музиканта Романа Ольга Біловус, передає Еспресо.TV.

У неділю ввечері в Києві, біля метро Нивки двоє молодиків, намагаючись вразити своїх подруг, побили ногами гітару 14-річного Романа. Хлопець повертався з поїздки в Чернігів, де брав участь у творчій зустрічі-концерті разом з музичною школою, в якій навчається. 

"Це супроводжувалось сміхом і відгуками задоволення їхніх супутниць. Тривало недовго, але, як наслідок, гітара, інструмент, який він обожнював, розбита, емоції від поїздки втрачені, дитина перелякана і цілу ніч кидалась в кошмарах", - повідомила мати постраждалого.

Ольга Біловус також додала, що наразі можливості купити нову гітару родина не має.

Повідомлення привернуло увагу багатьох небайдужих, які вирішили допомогти хлопцеві. Музиканти Андрій Жолоб та Михайло Клименко залучили своїх колег до допомоги. Вони вирішили зібрати гроші на нову гітару Роману.

Серед тих, хто долучився, зокрема організатор "Західфесту" Яків Матвійчук, Олександр Положинський, Олександр Пономарьов, Влад Разиховський, Олександр Лещенко, Андрій Петренко та багато інших. Іван Маринич також включився у допомогу і разом із блогером Олександром Барабошко придбав інструмент. Презентував нову гітару Роману фронтмен гурту O.Torvald Женя Галич.

Як повідомив Барабошко, "Женя сказав, що знає з власного досвіду, що бувають різні ситуації, але здаватися не потрібно. Хлопець пообіцяв продовжувати грати".