У Бойка назвали заяву Луценка про незаконний перетин кордону "маразмом останньої стадії"

У партії "Опозиційна платформа "За життя" прокоментували заяву генпрокурора Юрія Луценка про те, що проти Юрія Бойка та Віктора Медведчука відкриють кримінальне провадження за незаконний перетин державного кордону під час їхнього вояжу до Москви на зустріч із Медведєвим

Про це повідомляє прес-служба партії "Опозиційна платформа "За життя".

Прес-служба опублікувала новину із заголовком "Спроби Генпрокурора звинуватити Бойка і Медведчука у незаконному перетину кордону - це черговий маразм останньої стадії".

У новині скаржаться, що до політичного переслідування кандидата у президенти України Юрія Бойка та голови Політради партії Юрія Бойка та Віктора Медведчука долучилися міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та генеральний прокурор Юрій Луценко.

Начебто, це помста за "позицію Бойка та Медведчука, які відстоюють інтереси українців, які стали заручниками антинародної політики, яку проводить влада, що діє за вказівками Вашингтона та МВФ".

"Про який незаконний перетин кордону може йти мова, якщо всі необхідні митні та прикордонні процедури були дотримані як при вильоті з України, так і при поверненні? З таким підходом генеральний прокурор може починати кримінальне переслідування проти кожного українця, який сідає в поїзд в Києві і виходить в Москві", - додали у партії.

Речник прикордонної служби Слободян зазначив, що Бойко і Медведчук перетнули кордон, бо у них немає обмежень на виїзд.

Нагадаємо, Юрій Луценко анонсував, що ГПУ відкриє провадження про незаконний перетин кордону, адже діє заборона на авіасполучення з РФ.

З 25 жовтня 2015 року Державна авіаційна служба України прийняла рішення про повне припинення повітряного сполучення між Україною і РФ.