Zara видалила скандальну рекламу з дитиною. Її назвали занадто сексуальною

Користувачі популярного сайту для батьків Mumsnet розкритикували нову рекламну кампанію іспанського бренду Zara, автором якої став французький фотограф Фаб'єн Барон

Після цього бренд видалив знімки з профілю в Instagram, повідомляє Daily Mail.

На фотографіях зображено дівчинку в легкій сукні. Спочатку вона стоїть на березі океану, а потім позує на незаправленому ліжку.

Одна з користувачок Mumsnet виклала скріншоти з профілю Zara (зараз знімки видалені), написавши: "Я відчуваю себе ніяково через цю рекламу Zara Kids. Особисто мені вона не подобається. Я думаю, що такі пози не підходять юній дівчинці".

Більшість коментаторів з нею погодилися і назвали кампанію сексуалізацією дітей. "Моторошно. Дуже дивний вибір. Третя фотографія найгірша, але навіть на першій дивна поза для дитини", - написав один з них.

"Це стиль дорослих, придуманий, щоб дівчинка виглядала не як маленька дитина, а як об'єкт бажання. Погано, що так чинять з жінками у наш час, ще гірше робити це з дитиною", - заявив інший.

Ще один користувач додав, що дитячі знімки повинні бути веселими та яскравими, без важких дорослих поз. Решта коментаторів зізналися, що не вважають рекламу провокаційною, але вона точно не спонукає їх прийти за покупками в Zara.