Бійці "Азову" відмовились відповідати на вітання Порошенка та запитали про розкрадання в армії

З'явились фрагменти відео зустрічі Петра Порошенка з бійцями полку "Азов", під час якої військові поставили президенту запитання про корупцію та люстрації суддів

Відео на своїй сторінці у Facebook виклав ведучий програми "Право на владу" на телеканалі "1+1" Сергій Іванов.

Журналіст підкреслив, що зустріч Петра Порошенка з бійцями "Азову", яка відбулася 14 березня, не пройшла "у теплій і дружній атмосфері". 

Спочатку бійці "Азову" відмовились привітати Порошенка і відповіли лише на привітання командиру полку. Найпершим питанням, яке поставили президенту, було запитання про розкрадання в армії.

"Порошенко наказує вимкнути камеру, коли говорить про слідство по кейсу Гладковського. Цікаво, звідки він знає, що листування, показане Бігусом, і листування в матеріалах справи не збігаються? Невже хтось порушив таємницю слідства? Якщо так, то хто?" – зазначив журналіст у коментарі до відео.

Іванов також нагадав, що президент заборонив з'являтися на передову будь-яким кандидатам у президенти. "До речі, буквально днями читав допис Ірини Геращенко про те, що, мовляв, жоден кандидат крім Порошенка не їздить на фронт. А як їздити, якщо він заборонив?" – написав він.

З відео видно, що Порошенку поставили запитання про саботаж розслідування вбивств на Майдані, люстрації суддів, а також про затримання ветерана "Азову" Дмитро Кухарчук. "Після розмови з президентом бійці прямо говорять, що не отримали зрозумілих відповідей", - наголошує ведучий "1+1".