Чоловік зловживав енергетичними напоями, і вони "спалили" йому язик

Учитель з Австралії, який страждає залежністю від енергетичних напоїв, показав спалений язик і закликав не наслідувати його приклад

Про це повідомляє Metro.

Ден Ройалс (Dan Royals) опублікував фото свого покритого виразками язика в соціальних мережах і розповів, що довгий час щодня вживав п'ять-шість енергетичних напоїв, поки лікар не заявив, що вони роз'їдають його язик.

Ден зізнався, що також курить, але не вважає, що це якось вплинуло на стан язика. "Просто щоб було зрозуміло: я дбаю про здоров'я порожнини рота, але це все енергетики. Подивіться на мій язик і уявіть, що вони роблять з внутрішніми органами", - сказав Ройалс. У кожній банці його улюбленого напою міститься близько 58 грамів цукру.

Дослідження Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) підтверджують, що напої з високим вмістом цукру і високою кислотністю можуть завдавати шкоди зубам і порожнини рота.

Нагадаємо, студент втратив усі зуби черех вживання енергетичних напоїв: 21-річний британець Вінні Пайнер (Vinnie Pyner) протягом семи місяців випивав приблизно по 45 банок енергетиків на тиждень - по три літри за день.