Донька далекобійника прикидалася багатою спадкоємицею і жила у розкоші. Тепер її судять

В американському Нью-Йорку в середу, 27 березня, відбулося судове засідання у справі громадянки Німеччини Анни Сорокіної, яка народилася в Росії

Про це повідомляє CBS Lokal.

28-річна Анна Сорокіна приїхала в Нью-Йорк в 2016 році і представлялася оточуючим Ганною Делвой. Дівчина запевнила усіх, що вона - багата спадкоємиця. Ганна спілкувалася із представниками "вершків суспільства", планувала відкрити центр сучасного мистецтва імені себе, носила одяг відомих брендів і залишала щедрі чайові, тож її знайомі були впевнені, що вона з багатої родини.

Як з'ясувалося пізніше, батько дівчини спочатку працював далекобійником, а потім відкрив компанію з установки кондиціонерів і надсилав їй набагато менше грошей, ніж вона витрачала.

Щоб витрачати гігантські суми, Сорокіна брехнею взяла кредит на 200 тисяч доларів, пообіцявши, що її європейські родичі його оплатять. Вона безкоштовно або на гроші багатих друзів жила в готелях, ходила в дорогі ресторани і на вечірки.

За словами прокурора Кейген Мейс-Уілліамс (Kaegan Mays-Williams), дівчина заборгувала різним організаціям 275 тисяч доларів. "Поки більшості з нас доводиться заробляти на життя, вона безкоштовно обідала в найвідоміших ресторанах міста і ночувала в розкішних готелях. Вона крала у банків, у готелів, у друзів і спробувала вкрасти гроші у інвестиційного фонду. Коротко кажучи, вона брехала", - підсумувала вона.

Адвокат Сорокіної Тодд Сподек (Todd Spodek) зазначив, що дівчина вірила, що зможе заробити гроші і розплатитися з усіма боргами. Він пояснив, що всі оточуючі шахрайку люди були "зарозумілими фальшивками, що прикрашали своє життя в соціальних мережах", і це надихнуло його підзахисну.

Якщо Сорокіну визнають винною в крадіжках в особливо великому розмірі та шахрайстві, вона може провести до 15 років у в'язниці. В іншому випадку її депортують в Німеччину, так як термін дії її туристичної візи давно завершився.