У Запоріжжі у ДТП загинув переможець Кубка світу з кікбоксингу

У Запоріжжі у ДТП загинув багаторазовий чемпіон України з кікбоксингу, переможець Кубка Європи і cвіту Олександр Власенко

Про це повідомляє "РБК-Україна".

Загибель Олександра Власенка вже підтвердили в Запорізькому національному університеті, де спортсмен навчався на другому курсі.

Аварія сталася у середу, 27 березня, на перетині вулиць Сікогорського і Духовченко. Легковий автомобіль ЗАЗ зіткнувся з напівпричепом вантажівки МАЗ, який рухався заднім ходом. Вантажівка практично зім'яла легковий авто, за кермом якого перебував 18-річний кікбоксер Олександр Власенко.

У поліції повідомили, що водій фури не постраждав і на момент зіткнення він перебував в тверезому стані. Водій легкового автомобіля помер на місці ДТП від серйозних травм.

Наразі встановлюються всі обставини і причини аварії. Порушено справу за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Загиблому Олександру Власенку було лише 18 років. Він був неодноразовим чемпіоном України з кікбоксингу, переможцем Кубка Європи і Кубка світу.