Операторка 102 допомогла врятувати двох дітей та їхню маму, яку душив співмешканець

Співробітниця колл-центру допомогла врятувати маму з дітьми від насилля співмешканця

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Facebook.

11-річна дівчинка повідомила колл-центр 102, що її маму душить співмешканець, йдеться у повідомленні.

Дівчина теж отримала ляпаса від чоловіка і, намагаючись захистити маму, себе та 6-річного братика, попросила допомоги поліції:  "Батько вбиває маму, вона задихається, будь ласка, швидше". 

Зазначається, що співробітниця колл-центру заспокоїла дитину та спрямувала на місце наряд поліцейських. А завдяки тому, що операторка перебувала на постійному зв’язку зі школяркою, діти були в безпеці.

У Нацполіії додають, що дзвінок надійшов на лінію 102 з міста Костянтинівка. Кваліфікована дівчина-оператор, незважаючи на шквал дитячих емоцій, зуміла за кілька хвилин дізнатися адресу та всю необхідну інформацію, щоб направити на допомогу групу поліції та викликати "швидку".

За даними прес-служби, працівниця колл-центру чула на задньому фоні звуки ударів і погрози чоловіка. Вона близько 10 хвилин утримувала дівчинку на лінії, заспокоюючи та стежачи, щоб діти залишалися в безпеці та попрощалася зі співрозмовницею, лише упевнившись, що на місце прибули поліцейські і родина під захистом.

Правоохоронці залагодили конфлікт, надалі з сім’єю працюватимуть за фактом вчинення домашнього насильства, йдеться у повідомленні.