Зеленський, Порошенко і Тимошенко відмовились від дебатів на "Суспільному"

У Зеленського концерти в Броварах, а Порошенко і Тимошенко будуть в ефірі телеканалу Ахметова "Україна"

Про це повідомляє "Українська правда".

"Суспільне" запросило кандидатів у президенти Петра Порошенка, Юлію Тимошенко та Володимира Зеленського на ефір політичного ток-шоу "Зворотний відлік", яке відбудеться у п’ятницю, 29 березня, о 18:30.

Як зазначається в описі програми, глядачі зможуть проголосувати за одного з учасників програми під час прямого ефіру онлайн або телефоном.

У "Команді Зеленського" повідомили, що їхній кандидат на ток-шоу не прийде. Штаб Зеленського не підтверджував редакторам проекту "Зворотний відлік" його участь у теледебатах на "UA:Перший" у зв’язку з тим, що два тижні триває гастрольний тур "Вечірнього Кварталу" містами України.

"Сьогодні, 29 березня, о 17:00 та 20:00 відбудуться два концерти у місті Бровари. Графік гастрольного туру був запланований ще у 2018 році та оприлюднений на офіційному сайті студії "Квартал 95", – пояснили у прес-службі Зеленського.

У команді Тимошенко також сказали, що вона не прийде на дебати на "Суспільному".

Джерела "Української правди" в оточенні чинного президента сказали, що у графіку Порошенка візиту на "Суспільне" немає, натомість він планує о 21-й годині бути в ефірі ТРК "Україна".

Тимошенко в цей час буде в ефірі ICTV ("Інтерв’ю з кандидатом про головне" о 21:00), а потім теж піде на канал Ріната Ахметова ("Головна тема. Вибір" на ТРК "Україна" о 22:30).