Журналістка подає до суду на екс-суперника Кличка за поцілунок під час інтерв'ю

Журналістка Дженні Суші має намір подати до суду на болгарського суперважковаговика Кубрата Пулєва за те, що він поцілував її під час інтерв'ю без згоди

Про це повідомляє BoxingScene.

За словами Суші, вчинок Пулєва був "огидний".

"Я почала інтерв'ю, і в середині бесіди він схопив мене руками і поцілував. Я була шокована, збентежена і не знала, як відповісти. Пізніше я підійшла до столу, щоб скласти речі в рюкзак. В цей час він схопив мене за дупу і стиснув її. Після Пулєв пішов, нічого мені не сказавши, і тільки сміявся. Мені було некомфортно, я відчувала себе розбитою від того, що Пулєв повівся настільки непрофесійно зі мною. Я не заохочувала і не давала згоду Кубрату цілувати мене або хапати за зад. Я була присутня на заході, щоб висвітлювати бій як представниця преси. Чоловік повинен питати жінку перед тим, як поцілувати її. Пулєв не зробив цього, тому я говорю про це зараз", - сказала Суші. 

Журналістка також розповіла, що Пулєв просив видалити відео з поцілунком.

"Я не видалила і опублікувала ролик, бо хочу, щоб громадськість побачила, що він зі мною зробив. Він повинен понести відповідальність, і я не спущу йому цього з рук. Те, що він зробив, було огидно. Я відчувала себе приниженою, і жодна жінка не заслуговує такого ставлення. Ми не друзі з Пулевим, та не перебуваємо з ним у романтичних стосунках. Він не мав права цілувати мене", - заявила жінка.