На Тернопільщині в черзі до ОВК побилися члени двох дільничних комісій

Сутичка виникла через те, що представники двох ДВК почали з’ясовувати, хто має швидше здавати документи і хто де має стояти в черзі

Про це заявив начальник обласного управління поліції Олександр Богомол, повідомляє УНІАН.

Інцидент стався вночі у Зборові, коли до окружного виборчкому почали звозити бюлетені, йдеться у повідомленні. 

"Конфлікт виник через те, хто має швидше здавати документи і хто де має стояти в черзі, бо з двох ДВК приїхали майже одночасно. Під час штурханини одна жінка отримала травму ноги", – розповів Богомол.

Зараз правоохоронці з’ясовують, на скільки серйозна травма в потерпілої, щоб розібратися, як кваліфікувати сутичку, йдеться у повідомленні.

"На разі не буду говорити, чи там перелом чи вивих. Будемо розбиратися. Загалом правоохоронці намагалися забезпечити порядок при доставці бюлетенів, адже приїжджає багато автомобілів, багато людей і поліцейські допомагали це все впорядкувати, щоб не було хаосу", – розповів Богомол.

Начальник обласного управління поліціїі повідомив, це не перший курйозний випадок, пов'язаний с виборами президента на Тернопільщині. Так, пізно ввечері 31 березня двоє нетверезих чоловіків розбили вікно на виборчій дільниці під час підрахунку голосів, вважаючи, що в приміщенні місцевого клубу мала бути дискотека.