Порядна людина з іншого світу. Аваков сказав, що думає про Зеленського

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков назвав кандидата у президенти Володимира Зеленського порядною людиною з іншого світу

Про це повідомляє LB.ua.

"Порядна людина з іншого світу. З іншої площини. Готова розбиратися з проблемами, але яка одночасно визнає, що в багатьох питаннях не цілком компетентна. У моєму розумінні, це означає, що він готовий делегувати повноваження. Однак тут виникає питання: чи зможемо ми - українське суспільство - запропонувати ту якість еліти, якій реалізацію таких повноважень можна доручити? Адже якщо він делегує повноваження негідникам - як це відбувається в деяких серіях "Слуги народу" - це буде дуже погано для країни. Якщо черговим експатам - теж не вихід ...", - вважає Аваков.

За його словами, у Зеленського "погляд на процедури дещо ідеалістичний".

"Він точно знає, що з точки А потрібно прийти в точку Б, і я з цим готовий погодитися. Але проблема в тому, як пройти цей шлях. Часто-густо якщо йти в лоб, то вріжешся в стіну або розіб'єшся. Тому потрібно вибрати правильну траєкторію - і тут мають працювати компетентні і чесні спеціалісти",- стверджує глава МВС.