Зіркового гравця НБА звинувачують у згвалтуванні

Латвійського баскетболіста клубу НБА "Даллас Маверікс" Крістапса Порзінгіса звинувачують у згвалтуванні

Про це повідомляє New York Post.

Як інформує видання, дівчина, яка подала до суду на баскетболіста, запевняє, що інцидент стався 7 лютого 2018 року. У цей день латвієць зазнав важкої травми.

Потерпіла запевняє, що 23-річний спортсмен прийшов до неї в гості, а пізніше, близько 2-ї години ночі, покликав її до себе додому і згвалтував. Вона також зазначила, що у момент зґвалтування баскетболіст вдарив її кулаком по обличчю.

Після всього, як стверджує жертва, вона домовилася зі спортсменом про компенсацію в обмін на мовчання - $68 тис. Сторони понад рік вели переговори, проте Порзінгіс згодом відмовився платити. Дівчина звернулася в поліцію Нью-Йорка, яка відкрила кримінальне провадження відносно латвійця.

Сторона Порзінгіса зробила заяву, згідно з якою факт близькості між баскетболістом і його сусідкою вони не заперечують, але говорять, що секс стався за обопільною згодою. На думку адвоката спортсмена, мова йде про вимагання з боку дівчини.

"20 грудня 2018 роки ми офіційно звернулися до федеральних правоохоронних органів, грунтуючись на здирницьких вимогах обвинувачів. Ми вважаємо, що сексуальний контакт був за обопільною згодою, і будь-яке справедливе розслідування покаже це", - заявив адвокат Порзінгіса.