Хацкевич розповів, як ставиться до критики

Головний тренер футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич розповів про своє ставлення до критики

Про це повідомляє UA-Football.

"Як би нас не критикували ЗМІ, телебачення, експерти, після матчів з "Челсі", я точно знаю, ми стали сильнішими після цієї європейської компанії. Оцінюю виступ команди позитивно. На сьогоднішній день "Динамо" гідно представляло, як сам клуб, так і Україну в Лізі Європи. Ми показали, що команда була готова в цей період часу грати по два матчі на тиждень. Після неприємної поразки від "Челсі" в наступній грі з "Олімпіком" команда зуміла витримати психологічний удар і бути стійкою в подальшому. За ті два роки, що я в "Динамо" в якості головного тренера, навчився придушувати всякі психологічні невдачі в собі. Немає часу на переживання, страждання, самобичування, бо графік матчів досить насичений. Через три дні наступний поєдинок, до якого потрібно бути готовим. Вже вироблений імунітет до стресових ситуацій", - сказав білоруський фахівець.

Хацкевич також прокоментував слова Тамаша Кадара, який заявив, що він не спілкується з тренером, бо той не знає англійської.

"Ніякої образи немає. Якщо у мене є які-небудь питання або вимоги, то можу поговорити через перекладача. Якщо у нього є до мене питання, він завжди заходить і у нас є діалог", - заявив тренер.