Народила собі онука: 55-річна жінка виносила сина для своєї безплідної доньки

55-річна мешканка Великобританії стала сурогатною матір'ю для безплідної дочки

Про це повідомляє видання Daily Mail.

Емма Майлс дізналася, що її дочка Трейсі Сміт не зможе завагітніти, коли тій виповнилося 15 років. Лікарі зробили висновок, що у дівчини немає матки, однак є яєчники і маткові труби. Через рік у неї діагностували МРКХ - вроджену ваду, при якому жіночі статеві органи розвинені неповноцінно.

"З того дня, як я дізналася про діагноз, мама пообіцяла зробити все можливе, щоб допомогти мені. Я знала, що одного разу вона виносить мою дитину", - розповідає Трейсі.

У 2016 році британка заручилася з чоловіком на ім'я Адам і всерйоз задумалася про материнство. Вона попросила Емму стати для неї сурогатною матір'ю, і та охоче погодилася. В рамках підготовки до процедури екстракорпорального запліднення (ЕКЗ) жінці довелося схуднути на 38 кілограмів і деякий час приймати гормональні таблетки.

Лікарі успішно перенесли запліднені яйцеклітини в організм Емми, і за допомогою кесаревого розтину 16 січня поточного року на світ з'явилася Еві Сіан Емма Сміт (Evie Siân Emma Smith). Дівчинка народилася абсолютно здоровою. На даний момент Адам і Трейсі займаються процедурою по удочерінню новонародженої.