Подивимося, хто над ким буде сміятися, - Медведчук анонсував новий "95-й квартал"

Готовий дебатувати з будь-ким, але не представлятиме кандидата в президенти Петра Порошенка

Про це в ефірі одного з телеканалів заявив голова "Опозиційної платформи - За життя" і кум президента РФ Віктор Медведчук, повідомляє Еспресо.TV.

Коментуючи заяву радника кандидата в президенти Зеленського Руслана Рябошапки про те, що якщо Зеленський - "маріонетка Коломойського", то дебати можливо краще провести між Коломойським і Медведчуком.

За словами Медведчука, він віддає данину "розумникам з команди Зеленського", але готовий дебатувати з будь-ким.

"Я не знаю, наскільки Зеленський представляє Коломойського, але я не можу представляти Порошенка, тому що багато років виступав проти нього і підтримував іншого кандидата на виборах", - заявив кум Путіна.

Медведчук зазначив, що ні він, ні його політсила не підтримуватиме жодного з кандидатів у другому турі виборів президента.

Він додав, що ставився до Зеленського, як до віртуального кандидата.

"Однак попередні результати говорять про те, що вся ця віртуальність плавно перейшла у реальність. Ситуація  може перетворитися у те, що скоро в Україні почнеться новий сезон "95 кварталу", де актори будуть владою, а у глядацькій залі сидітиме весь український народ. І тоді подивимося, хто над ким буде сміятися", - наголосив Медведчук.