Через зачіску екс-гравця "Шахтаря" помилково зарахували гол "Челсі"

Пишна зачіска екс-півзахисника "Шахтаря" Вілліана завадила арбітру побачити офсайд у гравця "Челсі" в матчі з "Кардіффом"

Про це повідомляє Sky Sports.

Екс-захисник "Ліверпуля", а нині футбольний експерт, Джеймі Каррагер розповів про ситуацію, коли "Челсі" помилково зарахували гол у ворота "Кардіффа".

Експерт Sky Sports припустив, що огляд лайнсмена заблокувала зачіска Вілліана, тим самим не давши тому розгледіти офсайд у Сесара Аспілікуети. Аналітик просить не звинувачувати суддів.

"Безумовно, я співчуваю їм, оскільки у цій ситуації складно було показати офсайд. Вийшов досить важкий епізод, таке трапляється нечасто. Я розумію реакцію Ніла Ворнока, але ми маємо хороший огляд у даній ситуації. Я розмовляв із главою суддівського комітету Англії і він погодився зі мною - це був досить важкий ігровий момент для суддівської бригади", - сказав Каррагер.

Sky Sports використовує віртуальну реальність у аналізі матчів: експерти мають можливість бачити та аналізувати моменти гри з будь-якої точки поля - все вкрай деталізовано.

"Кардіфф" міг взяти 3 очки у матчі з "Челсі", що допомогло б йому у боротьбі за збереження місця у АПЛ, але поступився - 1:2.