Доба на Донбасі: знищено трьох окупантів

2 квітня російські окупаційні війська 15 разів обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил, при цьому 14 разів застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

Внаслідок обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил загинули та двоє отримали поранення. За даними розвідки, 2 квітня вогнем у відповідь трьох окупантів було знищено, вісім – поранено.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" було здійснено вісім обстрілів: з мінометів калібрів 120 та 82 мм – у районі Верхньоторецького; тричі – з мінометів, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – біля Широкиного; двічі – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї – поблизу Авдіївки; з автоматичних станкових гранатометів – у районі Гнутового; з гранатометів та великокаліберних кулеметів – біля Водяного.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог відкривав вогонь сім разів: тричі – з артилерійських систем калібру 152 мм, мінометів і стрілецької зброї – у районі Новозванівки; тричі – з мінометів калібру 120 мм та автоматичних станкових гранатометів – у районі Попасної; з мінометів калібру 120 мм – поблизу Катеринівки.

Від початку поточної доби обстрілів українських позицій не зафіксовано.