Ломаченка пообіцяли розчавити як таргана

Американський боксер Теофімо Лопес заявив, що розчавить як таргана українця Василя Ломаченка

Про це повідомляє Boxingmonthly.

"Думаю, багато хто здивований, що наступним суперником Ломаченка буде Кролла. Всі думали, що буде поєдинок зі мною або з Джервонтою Девісом. Люди здивувалися, проте Кролла заслужив бути обов'язковим претендентом. Думаю, це буде хороший поєдинок, впевнений, Кролла серйозно підготувався, буде сфокусований на перемогу. Багато з тих, хто бився з Ломаченком програвали ще до того, як увійшли в ринг. Їм говорили занадто багато хороших речей про Ломаченка. А він ніщо. Абсолютно ніщо. Сподіваюся, Кролла інший, сподіваюся, він не поважає Ломаченка. Інші боксери занадто сильно поважають Ломаченка, вони просто налякані. Бояться відкритися перед ним, адже він може нанести багато панчів", - заявив спортсмен.

Лопес розповів, що Ломаченко думає, що в цьому спорті він Бог, і пообіцяв, якщо колись зустрінеться з українцем, покаже, що він зовсім не Бог.

"Ломаченко поводиться зовсім нескромно. Я принижу його дупу. Я не поважаю його, в цьому і є різниця між мною та іншими хлопцями, які піднесли його. Знаєте, що я зроблю з Ломаченком? Передушу як грьобаного таргана", - сказав Лопес.