Політика Зеленського не знаю, Порошенка не підтримую: кандидат Смешко про другий тур

Екс-кандидат у президенти Ігор Смешко розповів, що не знає такого політика Володимира Зеленського та не підтримує політику чинного президента Петра Порошенка

Відповідний допис Ігор Смешко зробив у Facebook.

"Чинну політичну владу в особі Петра Порошенка ми не підтримували і не збираємося підтримувати і у другому турі виборів президента. Вважаємо, що Петро Порошенко, який не виправдав надії мільйонів українців і зганьбив ідеали Майдану, має піти в історію. На жаль, не героєм", - написав Смешко.

Він додав, що не знає державника й фахівця в системних державних органах управління Володимира Зеленського, знає лише талановитого актора Зеленського.

Смешко додав, що йтиме на парламентські вибори.

"Майже один мільйон двісті тисяч виборців (понад 6% загального числа голосів), які проголосували за нашу програму – це реальна основа для першої політичної партії, заснованої на ідеології консервативної демократії, яка неодмінно увійде у Верховну Раду на наступних парламентських виборах. Вона ж, через вибори у місцеві органи влади, стане основою для завершення процесу справжньої децентралізації і передачі реальних конституційних владних повноважень місцевим територіальним громадам".

Нагадаємо, що, за попередньою інформацією від ЦВК, Ігор Смешко посів у президентських виборах 6 місце.