Гравець "Шахтаря" вказав на слабкі місця "Динамо"

Бразильський захисник "Шахтаря" Ісмаїлі розповів про недоліки "Динамо" напередодні зустрічі суперників у чвертьфіналі Кубка України

Про це повідомляє офіційний сайт "Шахтаря".

"Динамо" демонструє з "Шахтарем" закритий футбол? В Україні всі команди такі. "Динамо" або інший суперник - найчастіше вони закриваються в обороні і просто чекають помилки з нашого боку. Для нас важливо весь час залишатися сконцентрованими. Якщо не будемо помилятися в наших атаках, то не будемо і втрачати м'яч. "Шахтар" завжди забиває, і поступово в ході матчу ми теж зробимо це. Головне - не пропускати. Ми будемо боротися і постараємося пройти в півфінал", - сказав Ісмаїлі.

Бразилець також розповів, що з "Динамо" на "гірників" чекає дуже складна гра.

"Шахтар" - "Динамо" - це українське класико. Далі пройде лише одна команда - ми розраховуємо тільки на перемогу. Важливо якомога швидше відновитися після "Олександрії". Зараз починаємо вивчати "Динамо". Містер пояснить нам важливі тактичні моменти, і, сподіваюся, в неділю ми будемо стовідсотково готовими і зможемо добре себе показати. Ми прекрасно розуміємо, що місця для помилок в кубку немає і не буде, - будь-яка може стати фатальною. Мета "Шахтаря" - пройти далі", - заявив Ісмаїлі.

Чвертьфінал Кубка України "Шахтар" - "Динамо" відбудеться у Харкові 7 квітня.