На Тернопільщині у Зеленського забрали голоси, бо переплутали з іншим кандидатом

На Тернопільщині у кандидата у президенти та шоумена Володимира Зеленського забрали голоси, бо переплутали з іншим кандидатом

Про це повідомляють спостерігачі "Опори".

За даними спостерігачів, при перевірці виявилося, що у першому та другому примірниках протоколу з дільниці №610679 (село Лазарівка Монастириського району) відрізняються дані.

У першому примірнику було вказано, що за Василя Журавльова проголосували 16 виборців, а за Зеленського - нуль, в другому примірнику навпаки, за Журавльова - нуль, а за Зеленського - 16.

Крім того, 2 квітня, під час засідання окружної виборчої комісії №166 щодо встановлення підсумків голосування в межах цього територіального виборчого округу, кандидата Руслана Кошулинського Олена Заноз вказала на те, що у даних протоколу дільниці №610186 (село Русилів Бучацького району) є помилка.

Члени окружної виборчої комісії виявили, що дільнична виборча комісія в ОВК подала два примірники протоколу з переплутаними даними.

У першому примірнику в графі кількості голосів за Кошулинського вписано "нуль", а за Аркадія Корнацького - 12. У другому примірнику навпаки, за Кошулинського - 12 голосів, а за Корнацького - нуль.

У результаті ОВК округу №166 зобов’язала дільничні комісії, які допустили помилки, скласти уточнені протоколи.