В США випустили "вічний" рулон туалетного паперу. Його вистачає на місяць

Американська компанія Charmin випустила рулон туалетного паперу Forever Roll ( "Вічний рулон"), якого, за ствердженням виробника, вистачить на місяць

Про це повідомляє USA Today.

У минулому році компанія хотіла назвати туалетний папір Freedom Roll ( "Рулон Свободи"), але в підсумку зупинилася на Forever Roll. Новий рулон настільки довгий, що для нього потрібен спеціальний утримувач.

Якщо покупець одноразово купує рулон, то його вартість складе $ 5,49. Але також є можливість оформити передплату, і тоді один рулон обійдеться в $ 4,39. При цьому покупці можуть вибрати кількість рулонів туалетного паперу, а також як часто їх необхідно доставляти - від одного разу на місяць до одного разу на рік.

Крім цього компанія пропонує стартові набори і безкоштовну доставку. Також споживачам не доведеться так часто міняти рулони або думати про переробку картонних втулок.

Forever Roll пропонують у двох варіантах: діаметром 8,7 дюймів (близько 22 см) і вагою близько 500 грам, а також діаметром 12 дюймів (близько 56 см) і вагою близько кілограма.

У грудні минулого року компанія навіть рекламувала гігантський рулон туалетного паперу як ідею різдвяного подарунка для людини, у якої є все.