Друг Рослякова розповів, що на відміну від його матері той не був Свідком Єгови, хоча й ходив на богослужіння

Студент Керченського політехнічного коледжу Владислав Росляков, який нібито самотужки підготував та здійснив масове вбивство своїх однолітків за місцем навчання, всупереч твердженням російських пропагандистів не належав до забороненої окупантами релігійної організації Свідків Єгови та не сповідував їхньої віри

Про це заявив його близький друг у розмові з виданням "Аргументы недели - Крым". При цьому ім'я хлопця не називається, зазначає Еспресо.TV.

"Його мама дійсно щоп'ятниці просила сина відвідувати зібрання (віруючих - ред.). Але він туди ходив, щоб тільки її не засмучувати. Я з ним іноді за компанію теж ходив на заходи, щоб йому нудно не було. Там, звичайно, маячню повну несли. Ми з Владом приколювалися більше, він потім багато жартував над Свідками. Так що він не був залученим", - зазначив хлопець.

Один з колишніх учасників керченського відділення даної організації підтвердив журналістам, що Росляков не перейнявся проповідями. 

"Я сам перебував там 20 років. За допомогою своїх джерел з'ясував, що Росляков не був адептом. Мати його намагалася зацікавити, навіть возила два рази до Харкова на конгрес (великі зібрання Свідків - ред.), але він інтересу так і не виявив", - пояснив чоловік.