Вашингтон закликає українців підтримати Порошенка на виборах, – журналістка

Журналістка телеканалу Еспресо.TV Тетяна Шустрова заявила, що спецпредставник Держдепу США Курт Волкер закликає українців у другому турі президентських виборів підтримати Петра Порошенка

Про це Тетяна Шустрова повідомила у facebook.

"Спецпредставник Державного департаменту США по Україні Курт Волкер дав зрозуміти, що Вашингтон підтримує Петра Порошенка. І аргументи у нього сильні - Порошенко дійсно реалізував більше реформ, ніж будь-хто інший в Україні за останні 20 років. При цьому дісталася йому країна, розірвана на шматки, і з "русскім міром", що уже здолав кордони і просувався дедалі вглиб", – написала Тетяна.

На думку журналістки, Сполучені Штати чітко дали зрозуміти те, що симпатизують саме президенту Порошенко.

"Отже, США не приховують симпатії до Порошенка. І не дослухатися до їхньої думки - означає втратити американську підтримку. Залишимося біля розбитої ночви, бо як виглядає "підтримка" Росії ми уже бачимо 5 років на Донбасі. По всій країні такого мені не хочеться", - підкреслила вона.

Також телеведуча наголосила на тому, що українцям слід думати про наслідки, а не за звичкою обирати нового президента тому що старий "набрид".

"І, звісно, я розумію, чому голосують за Зеленського. Тому що він ще не президент. Менталітет наш такий - не любимо ми своїх політиків, якими б вони не були, хоч і самі їх обираємо. Тому коли натрапляю на ось ці заклики в фб "Тільки не Порошенко", бачу, що і про наслідки у нас не прийнято думати. А дарма", – підвела підсумок Тетяна Шустрова.