Для реклами Gillette зняли пишну модель, але це не сподобалося клієнтам

Виробник станків для гоління Gillette запросив плюс-сайз модель Анну О'Брайен зніматися в рекламі жіночої лінійки бритв Gillette Venus, але деякі клієнти обурилися таким вибором

Про це повідомляє Metro.

На фотографії О'Брайен у купальнику позує в морських хвилях на пляжі. "Вирушай туди і проведи там день", - свідчить підпис до кампанії, розміщеної в соцмережах. Однак "нездорове" тіло моделі відштовхнуло потенційних покупців, і вони висловили свої претензії в соцмережах.

"Я на 99 відсотків впевнена, що жінка на фото сидить на антидепресантах і / або статині. У мене є близькі, які страждають ожирінням. Я повністю за те, щоб допомагати людям приймати себе такими, якими вони є. Але, будь ласка, давайте не будемо вихваляти ожиріння. Це нездорово. Підтримка прекрасна. Заохочення - жорстоке", - закликала одна з клієнток.

"У мене є зайва вага, і я намагаюся схуднути, тому що знаю і бачу, як це нездорово. Ожиріння для мене означає хвороби і недовге життя", - підтримала її інша.

Представники компанії Gillette, в свою чергу, відповіли на критику. "Серія Venus представляє прекрасних жінок з різними формами, розмірами і типами шкіри, тому що будь-яке тіло красиве і заслуговує на увагу. Ми любимо Анну, тому що вона живе повним життям і любить своє тіло, не дивлячись на "правила", що вказують, яким чином вона повинна його показувати", - заявили вони.