Порошенко не виключає, що прийде 19 квітня на дебати на "Олімпійському"

Президент Петро Порошенко прийде на дебати на Суспільному 19 квітня, як того вимагає закон, але не виключено, що прийде цього ж дня і на дебати на НСК "Олімпійський"

Про це повідомив спікер виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв, інформує Інтерфакс-Україна.

"Президент візьме участь в дебатах 19 квітня, тому що цього вимагає закон. У законі не написано приходити на стадіон. У нормі закону написано, що передбачена участь в дебатах на Суспільному. Не виключено, що Порошенко зможе вийти 19 квітня і на НСК "Олімпійський", але тільки в той час, коли він буде вільний від виконання своїх обов'язків", - розповів Медведєв.

В той же час, за його словами, залишається в силі пропозиція Порошенка провести перші дебати з кандидатом на пост глави держави, шоуменом Володимиром Зеленским на НСК "Олімпійський" 14 квітня, але "при цьому ми не відмовляємося і від дебатів 19 квітня".

Медведєв підкреслив, що питання про проведення дебатів на НСК "Олімпійський" 14 квітня залишається на порядку денному.

"Ми вважаємо цю дату ключовою, оскільки залишається тиждень до завершення кампанії і суспільство має право не просто почути позиції кандидатів, але і обговорити, обдумати і мати достатній запас часу, щоб прийняти рішення під впливом цих дебатів, тому ми наполягаємо на тому, що дебати повинні відбутися на стадіоні "Олімпійський" 14 квітня", - пояснив спікер штабу.