У ДТП під Києвом загинув відомий бізнесмен та волонтер Володимир Слабовський

У дорожньо-транспортній пригоді загинув український бізнесмен і волонтер Володимир Слабовський

Про це повідомив його друг, журналіст Юрій Бутусов у Facebook.

"Трагедія. Пішов друг. Важко повірити. Сьогодні загинув у катастрофі під Києвом генеральний директор однієї з найбільших українських агропромислових компаній Allseeds Vladimir Slabovsky", - написав він.

Бутусов також зазначив, що Володимир Слабовський "був бізнесмен дуже високого класу, ... топ-менеджери такого класу - це унікальні і незамінні люди".

За його словами, Слабовський з самого початку війни направляв великі ресурси на допомогу українським воїнам, сам багаторазово розвозив на машині волонтерську допомогу на фронт, відволікаючись від управління великим бізнесом.

"Компанія купила і обладнала вантажівку МАН великою душовою і пральними машинами, та десятки разів ця машина виїжджала на фронт, тисячі наших бійців приводили себе в порядок. МАН працює досі, Слабовський передав його на фронт", - йдеться в повідомленні.

Бутусов написав, що Слабовський надавав величезну допомогу добровольчим загонам "Правого сектору" та Української добровольчої армії, батальйону "Донбас"...

"Він був патріотом України", - підкреслив Бутусов.

Крім того, про смерть Слабовського повідомив у Facebook голова громадської організації "Рада Громадської безпеки" Марк Гордієнко.

"Володимир Слабовський, наш товариш і мій любий друг, загинув. Розбився на мотоциклі", - написав він.