У Франції затримали вчителя, якого підозрюють у згвалтуванні не менше 50-ти дітей

В Безансоні затримали вчителя французької мови, якого підозрюють у зґвалтуванні не менш 50 дітей молодше 15 років в країнах Азії

Про це повідомляє видання Parisien.

Також 51-річного Жана-Крістофа К. звинувачують в зйомці порнографії за участю неповнолітніх та участі в злочинній змові. Зараз, за ​​словами джерела видання, його вже взяли під варту.

Жан-Крістоф К. працював учителем французької мови в Сінгапурі. У лютому його заарештували на місці злочину в готелі Бангкока, в номері якого він перебував з двома хлопчиками 13 і 14 років. Як зазначає Parisien, в кімнаті були камера на штативі, засоби для підвищення потенції і презервативи.

Поліція Таїланду також знайшла у француза відео, на якому він займався сексом з неповнолітнім хлопчиком. Підлітки, які були з ним в номері на момент затримання, розповіли, що вчитель запросив їх через Facebook за 800-1000 бат ($ 25- $ 31).

Після затримання влада Таїланду передала інформацію про звинувачення французькому посольству. Через кілька днів Жана-Крістофа К. відпустили з-під варти, після чого той вирішив повернутися до батьків у Безансон.

Після приїзду його затримали французькі поліцейські, які також вилучили його телефон. У ньому знайшли десятки фотографій і відео вчителя з його передбачуваними жертвами. За словами джерела Parisien, Жан-Крістоф К. також міг скоювати злочини в Малайзії, Філіппінах та Індії.