До України прилетів літак SkyUp в лівреї ФК "Шахтар"

В аеропорту "Бориспіль" приземлився Boeing-737-700, який буде обслуговувати чартерні рейси ФК "Шахтар" та звичайні пасажирські рейси SkyUp

Про це повідомляє ЦТС.

Українська авіакомпанія SkyUp отримала шостий за рахунком літак - Boeing 737-700 з бортовим номером UR-SQE, йдеться у повідомленні.

Зазначається, що літак примітний тим, що брендований у кольори футбольного клубу "Шахтар", для перевезення гравців якого і буде використовуватися.

Фарбування повітряного судна відбулося в американському місті Розвелл на станції Dean Baldwin Painting протягом місяця. На створення фірмової лівреї пішло 210 л матеріалів, зокрема: 70 л грунтовки, 50 л білої фарби, по 30 л - помаранчевої, чорної і сірої, наголошується у повідомленні.

Крім того, повітряне судно отримало роздвоєні законцовки крила для поліпшення аеродинамічних властивостей. Після модифікації Split Scimitar Winglets розмах крила літака склав 35,92 м (до модифікації - 34,41 м).

Зазначається, після заміни крісел в Україні, літак почне обслуговувати чартерні рейси на замовлення ФК "Шахтар", а також буде використовуватися під час звичайних пасажирських рейсів SkyUp.