"Подруга Супермена" може сісти довічно, бо вербувала людей у "рабський" секс-культ

Акторка Елісон Мак визнала себе винною в причетності до секс-культу всередині організації NXIVM, хоча раніше вона відкидала всі звинувачення

Про це повідомляє The New York Times.

Мак загрожує від 15 років в'язниці до довічного терміну. Вирок їй імовірно оголосять у вересні, а суд над іншими фігурантами справи стартує вже наприкінці квітня.

"Я повинна понести повну відповідальність за свої вчинки. Мені дуже шкода жертв у цій справі. Я приношу вибачення тим, кому завдала болю, поки помилково слідувала вченню Кіта Раньєрі", - заявила Елісон Мак у суді.

Згідно зі звинуваченням, Мак вербувала жертв в організацію, яка нібито займається курсами із саморозвитку. Її звинувачують у причетності до змови і примусі двох жертв до сексуального зв'язку з лідером "вчення" Кітом Раньєрі, за що вона нібито отримала невказану суму грошей.

Учасники таємної групи, побудованої за принципом піраміди, змушували жінок займатися сексом з Раньєрі і працювати в рабських умовах. Чим далі просувалися нові учасниці, тим дорожчими ставали курси, а психологічний тиск збільшувався.

При вступі в культ жінки надавали компромат на себе і близьких, який потім використовувався проти них. Жертв також таврували в області геніталій.

Довідка:

Раньєрі заснував Nxvim в 1990 році. У побудованому ним культі перебувало близько 50 жінок. У березні 2018 його заарештували в Мексиці і екстрадували в США.

Мак найбільше відома за роллю подруги Кларка Кента (Супермена) в серіалі "Таємниці Смолвіля". Акторку взяли під варту в квітні 2018 року, але відпустили під заставу в п'ять мільйонів доларів і відправили під домашній арешт. Вона - одна з шести обвинувачених у справі NXIVM.