У всесвіті "Ходячих мерців" запустять ще один серіал

Кабельний канал AMC запланував третій серіал у всесвіті "Ходячих мерців"

Про це пише Variety з посиланням на президента каналу Скотта Коллінза.

Героями нового шоу стануть дві дівчини. Керівництво каналу пояснило таке рішення тим, що кілька молодих героїнь з останніх епізодів "Ходячих мерців" знайшли відгук серед аудиторії серіалу. Новий серіал розповість, як героїні дорослішають в умовах зомбі-апокаліпсису.

Зйомки перших десяти епізодів почнуться у Вірджинії влітку 2019 року, а прем'єра шоу має відбутися у 2020 році. Інших подробиць про серіал поки немає.

AMC хоче запустити нове шоу у всесвіті "Мерців" на тлі падаючих рейтингів серіалу, який йде вже 10 років. Так, в лютому рейтинги впали до найнижчих показників за всю історію шоу. Проте в порівнянні зі своїми конкурентами на кабельному телебаченні серіал все ще залишається вкрай популярним і прибутковим для AMC.

Прем'єра приквела основного серіалу "Бійтеся ходячих мерців" відбулася в 2015 році. Прем'єра його п'ятого сезону запланована на червень.

Як пише видання, якщо AMC запустить третій серіал у всесвіті "Мерців", то каналу вдасться 48 тижнів на рік показувати хоча б один серіал про зомбі.