"Аякс" - "Ювентус": анонс матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Сьогодні у першому чвертьфінальному матчі Ліги чемпіонів "Аякс" грає у Амстердамі з "Ювентусом"

 

"Аякс" у 1/8 фіналу створив головну сенсацію Ліги чемпіонів та вибив з турніру "Реал". Після домашньої поразки 1:2, амстердамці розгромили мадридців у гостях - 4:1.

"Ювентус" у першому раунді плей-офф здійснив кам-бек у протистоянні з іспанським "Атлетико". Після гостьової поразки 0:2, туринці завдяки хет-трику Крішітану Роналду перемогли мадридців вдома - 3:0.


Перед матчем Ліги чемпіонів "Аякс" 6 квітня переміг у чемпіонаті Нідерландів "Віллем II" 4:1. Амстердамці мають 71 очко та ділять лідерство із ПСВ. Клуб став першим представником топ-7 європейських чемпіонатів, який забив у нинішньому сезоні 100 голів.

"Ювентус" 6 квітня у чемпіонаті Італії переміг "Мілан" 2:1 та набрав 84 очка. Туринцям достатньо набрати ще 1 пункт, щоб гарантувати собі чемпіонство.


"Аяксу" у грі з "Ювентусом" не допоможе травмований хавбек Карел Ейтінг та дискваліфікований півзахисник Нуссаїр Мазраві.

У "Ювентуса" набагато суттєвіші кадрові проблеми. Через травми за туринців не зіграють захисники Джорджо К'єлліні, Андреа Барцальї, Мартін Касерес, півзахисник Хуан Куадрадо та голкіпер Маттіа Перін. Зате вийде на поле проти "Аяксу" лідер "Ювентуса" Крішітану Роналду, який відновився від травми.


Букмекери вважають фаворитом матчу "Ювентус", на перемогу якого пропонують коефіцієнт 2.25. На нічию дають 3.20, на виграш "Аякса" - 3.40.


Орієнтовні склади команд:

"Аякс": Онана; Тальяфіко, Блінд, де Ліхт, Велтман; де Йонг, ван де Беек, Шене; Нерес, Тадіч, Зієш.

"Ювентус": Щенсни; Кансельє, Бонуччі, Ругані, Алекс Сандро; Хедіра, Пьяніч, Матюіді; Бернардескі; Манджукіч, Роналду.