"Домисли та припущення": у Зеленського прокоментували повідомлення щодо кадрових призначень

У штабі кандидата в президенти Володимира Зеленського прокоментували інформацію деяких ЗМІ про нібито рішення щодо майбутніх кадрових призначень у разі перемоги кандидата на виборах

Про це повідомила прес-служба команди Зеленського у Facebook.

"У ЗМІ з’явилася інформація про призначення, які Володимир Зеленський нібито планує після перемоги на виборах президента України. Звертаємо вашу увагу, що ці повідомлення ґрунтуються на домислах і припущеннях. Жодних кадрових рішень у команді Володимира Зеленського не ухвалювали. Більш того, вони не будуть кулуарними, бо ж недарма ми запитували українців, кого вони хотіли би бачити на ключових посадах", - йдеться у повідомленні.

Прес-служба зазначила, що наразі триває процес аналізу та відбору кандидатур для призначення на державні пости, які перебувають у компетенції президента.

"Кандидатів буде оголошено до голосування у другому турі, як і обіцяв Володимир. Ми не виключаємо, що до тих чи інших претендентів можуть бути зауваження, адже ідеальних людей не існує", - йдеться у повідомленні.

У Зеленського повідомили, що будь-які прогнози щодо персонального складу команди, оприлюднення будь-яких прізвищ у зв’язку з посадами є передчасним.

"Команда Зеленського та її представники не роблять таких припущень ані публічно, ані конфіденційно. Список на призначення оголосить Володимир Зеленський. Підкреслюємо: лише він і лише в той термін, про який він говорив раніше", - повідомила прес-служба.

Раніше повідомлялось, що у Зеленського розповіли, якими будуть перші 10 рішень в разі перемоги.