"Манчестер Юнайтед" - "Барселона": анонс чвертьфіналу Ліги чемпіонів

Сьогодні у першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів "Манчестер Юнайтед" приймає "Барселону"

"Манчестер Юнайтед" у 1/8 фіналу зупинив одного із фаворитів Ліги чемпіонів - французький ПСЖ. Англійський клуб поступився вдома з рахунком 0:2, однак у Парижі зумів взяти реванш - 3:1 та пройшов далі.

"Барселона" у першому раунді плей-офф не зустріла гідного опору з боку іншого французького клубу - "Ліону". Після гостьової нічиєї 0:0, каталонці розтрощили суперника вдома - 5:1.


"Манчестер Юнайтед" перед грою Ліги чемпіонів 2 квітня зазнав поразки у чемпіонаті Англії від "Вулвергемптона" - 1:2. Команда Уле-Гунара Сульшера має 61 очко та займає у турнірній таблиці шосту позицію.

"Барселона" 6 квітня у чемпіонаті Іспанії перемогла вдома найближчого переслідувача "Атлетико" - 2:0, набрала 73 очка та зміцнила лідерство. Вона випереджає мадридців на 11 пунктів.


"Манчестер Юнайтед" у чвертьфіналі ЛЧ не допоможуть травмовані захисник Антоніо Валенсія і Маттео Дарміан, а також нападник Алексіс Санчес. Під питанням участь у грі оборонця Еріка Байї, у якого струс мозку.

"Барселона" не може розраховувати на травмованого півзахисника Рафінью.


Букмекери вважають фаворитом матчу "Барселону", на перемогу якої пропонують коефіцієнт 2.00, на нічию дають 3.60, на виграш "Манчестер Юнайтед" - 3.70.


Орієнтовні склади команд:

"Манчестер Юнайтед": де Хеа; Янг, Смоллінг, Ліндельоф, Шоу; Матіч, Еррера, Погба; Лінгард, Рашфорд; Марсіяль.

"Барселона": Тер Штеген: Семеду, Піке, Лангле, Альба; Відаль, Артур, Бускетс, Ракітіч: Мессі, Суарес.