Співзасновник "95 Кварталу" Манжосов скасував брифінг, на якому хотів розповісти про конфлікт з Зеленським

Співзасновник студії "95 Квартал" Денис Манжосов скасував прес-конференцію, яку оголосив раніше і на якій мав розповісти про свої стосунки з Володимиром Зеленським

Про це повідомляє Еспресо.TV.

За словами керівника Українських новин Дениса Іванеско, Манжосова бачили у приміщенні агентства за годину до часу, на який було призначено прес-конференцію. Потім він вийшов на подвір'я, сів у таксі та поїхав у невідомому напрямку. Зв'язку з ним потім не було.

До цього було повідомлено про мінування будівлі інформагентства «Українські новини», де мав дати прес-конференцію Манжосов.

Фото: Громадське

Як повідомлялось раніше, на 15.30 11 квітня в прес-центрі інформагентства "Українські Новини" мала відбутися прес-конференція Дениса Манжосова – друга дитинства Володимира Зеленського, співзасновника студії "95 Квартал". Прес-конференція була оголошена на тему: "ЗаЗеркалля – як і чому розійшлися шляхи кращих друзів дитинства, партнерів по КВН та студії "95 Квартал" Володимира Зеленського та Дениса Манжосова".

Манжосов обіцяв розповісти як виник "95 Квартал" і чи є у нього покровителі сьогодні, як і чому він не спілкується з Зеленським вже 5 років.

Зазначимо, що у 1997 році Манжосов разом з Зеленським та Олександром Пікаловим створили команду КВН "95-й квартал". У 2002 році на базі команди створена "Студія Квартал 95". На початку 2013 року через конфлікт з колегами Манжосов покинув студію. Причини конфлікту досі не відомі.