Психічна атака, голодні ігри і Янукович-аристократ: соцмережі про телефонну розмову Зеленського та Порошенка

Телефонна розмова Володимира Зеленського та Петра Порошенка в ефірі програми "Право на владу" зчинила неабиякий шквал у соцмережах

Свою реакцію на телефонну розмову кандидатів користувачі публікували у Facebook.

Зокрема, окремі користувачі зазначають, що після цієї телефонної розмови екс-президент України Віктор Янукович здається їм "аристократом та джентльменом".  

Електорат Зеленського закликає "схаменутися і подивитись на людину, яка 5 років зі своїми друзями грабує країну".

Прихильники Порошенка, у свою чергу, обурені "хамською поведінкою Зеленського" і готові простояти 45 годин у черзі, аби змінити місце голосування задля того, щоб "віддати свій голос Петру Олексійовичу".

Без уваги не залишили й ведучу програми "Право на владу" Наталію Мосейчук: її порівнюють із російською пропагандисткою Ольгою Скабєєвою та обурені, чому вона "підвищувала голос на гаранта".

Журналіст Роман Скрипін переконаний, що дебати не відбудуться ні 14, ні 19 квітня. 

"Печаль у тім, що список питань до кандидата Зеленського після цього ефіру дорівнює зеро, тобто нулю. Або ви просто не пробували говорити з гопніком. Більша печаль що, якби ми друкували уявний чек претензій до кандидата Порошенка, він би був багатокілометровим й show must go on в безмежність", - зазначив він.

Бізнесмен та письменник Гарік Корогодський запропонував парі: $20 тис.за умови , що "Зеленський, якщо він стане президентом, буде визнаний через рік найкращим вибором з двох наявних сьогодні варіантів".

Міністр інфраструктури Володимир Омелян пожартував:  "Як стало відомо зі смішних джерел, наближених до Цирку, планується докорінна реформа освіти, зокрема, викладання математики для молодших класів. Так, 1+1=95".

Нагадаємо, присутній в ефірі телеканалу 1+1 у програмі "Право на владу" Петро Порошенко поговорив телефоном з Володимиром Зеленським.