"Це стрес для президента": Тимошенко натякнула на "проблеми зі здоров'ям" Порошенка, коментуючи його суперечку із Зеленським

Очільниця ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко прокоментувала "телефонні дебати" Петра Порошенка та Володимира Зеленського в ефірі програми "Право на владу"

Відповідне відеозвернення Тимошенко опублікувала у Facebook.

"Коли Зеленський кинув трубку майже в обличчя чинного президента, я побачила, який це стрес для президента. Знаючи його проблеми зі здоров'ям, у нього в роті пересохло і він не міг говорити. Треба бути людьми й вміти подати один одному навіть ковток води", - зазначила Тимошенко.

Читайте також: Психічна атака, голодні ігри і Янукович-аристократ: соцмережі про телефонну розмову Зеленського та Порошенка

Вона окремо звернулась до Порошенка та Зеленського.

"Звертаюсь до Петра Олексійовича. Знаю, що частина людей в Україні вірить в те, що ви зробили частину добрих справ для нашої держави. У цей тяжкий для вас час раджу не ставати частиною чужого шоу. Раджу тримати президентську планку. І, як би важко не було, захистити статус посади президента та статус держави", - наголосила Тимошенко.

Зеленському вона порадила не влаштовувати навколо посади президента "бої" і "не нищити честь посади", якщо він мріє її обійняти.

Нагадаємо, присутній в ефірі телеканалу 1+1 у програмі "Право на владу" Петро Порошенко поговорив телефоном з Володимиром Зеленським.